Opakowania izotermiczne dla pizzerii

Pizza jest jednym z najpopularniejszych dań, które zamawia się w naszym kraju. Wiele osób rozkoszuje się tym daniem w pizzerii, jednak coraz więcej jest takich klientów restauracji, którzy wybierają posilenie się taką potrawą we własnym domu. Jeszcze do niedawna wyzwaniem było to, by dowieźć zamówioną pizzę pod wskazany adres w jak najkrótszym czasie, by po dostarczeniu była ona wciąż ciepła. Obecnie niezwykle pomocne są różnego rodzaju opakowania izotermiczne, w których można wygodnie przewozić pudełka z pizzą, wiedząc, że dania będą gorące podczas wręczania ich klientowi.

Opakowania izotermiczne i ich właściwości

Katalog Furmis ma w swojej ofercie bardzo wiele różnych opakowań izotermicznych. To, co je wyróżnia, to niezwykłe wykonanie, które sprawia, że torby i plecaki mają niezwykłe właściwości. Do największych atutów tych opakowań można zaliczyć:

– nylonowe poszycie zewnętrzne, które się nie zużywa mimo częstej eksploatacji,
– trwałe zamykanie na magnes, które można obsługiwać nawet jedną ręką i które pozwala dociągnąć klapę do właściwego położenia,
– wzmocnienie ścianki plecaków, dzięki czemu takie opakowania są o wiele trwalsze,
– precyzyjnie wyprofilowane szelki w plecakach, zapewniające większy komfort użytkowania.

Opakowania izotermiczne – które wybrać?

Wybór właściwego opakowania powinien być podyktowany przede wszystkim tym, czy dany punkt gastronomiczny przyjmuje dużo zleceń od klientów, którzy pragną zjeść dania w swoim domu. Z drugiej strony dany lokal gastronomiczny powinien być przygotowany na to, by zrealizować dowolną liczbę zamówień na dania dostarczane pod wskazany adres.